Groepen bij Kortjak

Kortjak is van alle markten thuis! Ook met een grotere groep kan je hier genieten van een lunch, borrel, uitgeserveerd diner of buffet. Ook kan je bij Kortjak terecht als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderruimte in het Groene Hart. Lees hieronder meer over de mogelijkheden

Zakelijke bijeenkomst bij Kortjak

Naast restaurant is Kortjak ook een verrassend inspirerende locatie voor zakelijke evenementen. Organiseer jouw zakelijke bijeenkomst in onze aparte ruimte, de Bovenkamer. Of geniet tijdens jullie teamuitje van van een borrel op ons terras, een op maat gemaakt diner in ons restaurant of een buffet.

 

Vanwege de centrale ligging in het Groene Hart en de gratis parkeergelegenheid is Kortjak goed bereikbaar. Kortom, de ideale plek voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, diner of heisessie!

Geen trek in een pannenkoek of burger? Voor groepen kunnen wij ook een aangepast menu maken!

Vergaderen in de Bovenkamer

De Bovenkamer, bereikbaar vanaf de wenteltrap in het restaurant, is een geluiddichte ruimte met uitzicht over de weilanden. De zaal beschikt over een LCD scherm met HDMI-aansluiting en tijdens de bijeenkomst kun je gebruik maken van de goed gevulde privébar met koffiezetapparaat. Deze ruimte is geschikt tot circa 25 personen. Graag kijken we aan de hand van jouw wensen wat er mogelijk is!

Zakelijke bijeenkomst in het restaurant 

Ook het restaurant is een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten met grotere groepen. Een theateropstelling kan neergezet worden voor maximaal 50 personen en een borrelopstelling kan hier voor 90 personen klaargezet worden. Organiseer hier bijvoorbeeld de kick-off van een nieuw project met een aansluitende borrel of diner. Ook hier denken we graag mee met jouw wensen!

Kortjak is onderdeel van de Utrechtse Horeca Groep.

Bekijk hier onze andere locaties.