Pannenkoeken & Burgers | Restaurant Kortjak

Pannenkoek(en) eten in Utrecht

Ook zo’n zin in een lekkere pannenkoek? Kortjak is een pittoresk pannenkoekenhuis gelegen in Utrecht. In ons compleet vernieuwde restaurant of op ons zonnige terras geniet je van de rust en kalmte van het groene hart. Liever iets anders dan een pannenkoek eten? Kies voor één van onze verrukkelijke burgers.

Even uitblazen na een gezellig dagje uit

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij Kortjak, voor een kopje koffie met iets lekkers… of natuurlijk voor zo’n overheerlijk pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving van kasteel de Haar. Of zomaar, omdat je even lekker wilt ontspannen en jezelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Pannenkoek | Pannenkoekenrestaurant Kortjak
“Wist je dat 1 op de 3 Nederlanders maandelijks pannenkoeken eet?”

Meer dan pannenkoeken alléén…

Restaurant Kortjak is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Utrecht, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kan je gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven met spelletjes. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant je uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken met een leuke kleurplaat. Dat geeft jou tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke burger, of een voor- of nagerecht. 

 

Pannenkoek versieren

Voor de kleintjes onder ons is het mogelijk om de pannenkoek volledig te versieren naar hun eigen zin. Met keuze uit onder andere chocopasta, spikkels, slagroom, stroop en suiker maken ze zelf een feestje van hun pannenkoek. 

Dineren | Restaurant Kortjak

Pannenkoekenhuis in Utrecht

Utrecht is een van de mooiste provincies in Nederland, met zijn gezellige steden vol cultuur en historie. Maar ook de mooie natuur zoals in het Groene Hart is perfect voor een heerlijk dagje uit. Ontdek mooie plekjes te voet of op de fiets. 

En daarna is het tijd om lekker uit te blazen in het gezellige restaurant van Kortjak, waar de geur van versgebakken pannenkoeken al bij binnenkomst in je neus binnendringt!